visit

Varjakan alueen toimijoita

Varjakassa on paljon vireää yhdistystoimintaa sekä useita yrityksiä. Tälle sivulle on koottu Varjakassa liikkuville palveluita tarjoavien yhdistysten ja yritysten tietoja. 

Osa palveluista on useiden toimijoiden yhteistyöprojekteja.

 

Yhdistykset

oulunsalon kalastajainseura ry

Vuonna 1945 perustetun seuran toiminnan tavoitteita on kehittää ammatti- ja virkistyskalastajien kalastusmahdollisuuksia yhteistyössä kalastusalueen omistajien kanssa.

Kalastajien tukikohdaksi perustettiin Koppanaan 1930 Nenän kämppä, joka on edelleen toiminnassa ja sitä on mahdollisuus vuokrata.

Oulunsalon merenkulkijat ry

Varjakassa kotisatamaansa pitävän pursiseuran,  Oulunsalon Merenkulkijoiden yhteinen tahto on harrastaa veneilyä ja merenkulkua meren ja luonnon ehdoilla hyviä merenkulku- ja merimiestapoja noudattaen, vaalien ja kehittäen.

Lue lisää: https://oulunsalonmerenkulkijat.fi

Oulunsalon vasemmisto ry

taikabox ry

Warjakka3D on tutkimusprojekti, jossa osa vanhan Varjakan taloista luodaan uudelleen digitaalisiksi 3D-malleiksi ja sijoitetaan nämä mallit virtuaalisesti vanhoille perustuksille.

Warjakka VR -lisätyn todellisuuden kokemuksen on luonut TaikaBox yhteistyössä Ludocraftin ja Playsignin kanssa. 

Lue lisää: http://warjakka.com/

varjakan vene ry

Lue lisää: https://varjakanvene.fi/

Warjakan Merikeskus ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää veneilyä ja vesillä liikkumista sekä erilaisten liikunta- ja kulttuurimuotojen harrastusta ja terveitä elämäntapoja; veneilyn turvallisuutta ja toimia puhtaan luonnon ja ympäristön puolesta.

Warjakkalaiset ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminta-alueensa ja sen ympäristön asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kyläalueen elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana. Yhdistys pyrkii myös edistämään asukkaiden toimeentulomahdollisuuksia, vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä sekä palveluiden säilymistä alueella.

Yritykset

Jukka hakko

Jukalta saat ostettua polttopuita retkellä tulisteluun.

040 744 0985

 

 

Loihakka

Loihakan palveluihin kuuluvat  huskylauman touhujen ohella myös avotulicatering, eräkokkikoulut ja eri teemoihin sidotut metsäretket ja -aktiviteetit.

Lue lisää: https://www.loihakka.fi

WarjakAN Bar&Grill

Warjankan bar&grilliltä löydät Oulun seudun parhaat burgerit!

Kesällä 2022 Varjakansaaren lossin varaukset hoituvat Warjakan Bar&Grilliltä puhelimitse ja paikan päällä käymällä.

Lue lisää:https://www.varjakanbaari.fi/

Warjakka B&B

Warjakka B&B:n yrittäjäperhe edustaa jo kolmatta sukupolvea tilalla. 20 henkilöä majoittavien majoitustilojen lisäksi alueella voi järjestää esimerkiksi kokouksia ja perhejuhlia tai rentoutua ystävien kanssa ihanassa puulämmitteisessä saunassa tai nauttia maalaisidyllistä ulkoporealtaassa.

Näillä tiluksilla projekteja on toteutettu ja toteutetaan edelleenkin ympäristöä kunnioittaen ja materiaaleja kierrättäen.

Lue lisää: http://www.warjakkabandb.com/

Visit warjakka

Sivustolle on koottu alueen ja sen toimijoiden tarjoamia palveluita ja tapahtumia. Jos huomaat virheen tai jäit kaipaamaan jotain lisää, otathan yhteyttä !

visit